Završena rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja


Završeni su radovi na rekonstrukciji parking mesta na Bulevaru oslobođenja

Radovi su podrazumevali rekonstrukciju 130 parking mesta, na potezu od Ulice Pap Pavla do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra Prvog, sa neparne strane. 

Uklonjen je dotrajali asfalt, sanirana oštećenja prouzrokovana delovanjem korenskog sistema drveća, ugrađeni su novi ivičnjaci i, naravno, novi sloj asfalta. 

Rekonstrukcija je izvedena u tri faze. 

Ovom prilikom Stevan Lugonja, direktor JKP „Parking servis”, izjavio je: „JKP ‚Parking servis’ u kontinuitetu gradi i rekonstruiše parking prostore u gradu, nedavno smo pustili u rad i parkiralište u Ulici dr Laze Stanojevića. 

Radovi koje smo upravo završili deo su kontinuiteta na ovoj lokaciji – u ranijem periodu rekonstruisali smo parking mesta na potezu od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra Prvog, sa obe strane, a sada smo rekonstrukciju nastavili do Ulice Pap Pavla. 

Građanima su na raspolaganju lepo uređena i pre svega bezbedna parking mesta. U toku izgradnje bilo je neopravdanih bojazni za drveće koje se nalazi na parkinzima, a kao što i sami vidite svako stablo je sačuvano i dobilo je mnogo više zemljane površine nego što je to bilo ranije. Želim da se, još jedanput, zahvalim građanima na strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova”.

izvor, foto: parkingns.rs


Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."