Počinje sa radom nova šalter sala - za izradu ličnih dokumenata u Novom Sadu


Nova šalter sala za podnošenje zahteva za lična dokumenta i druge usluge počinje da radi od četvrtka, 1. jula, u Sremskoj 1.

"U nastojanju da, usled povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, izađe u susret njihovim potrebama, Policijska uprava otvoriće dodatne šaltere, u saradnji sa Gradom Novim Sadom koji je obezbedio prostor i opremu za novu šalter salu", navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to: radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 21 sat i nedeljom od 8 do 15 časova.

U ovoj šalter sali, građanima će biti pružene usluge prijave ili odjave prebivališta, registracije vozila, izdavanja vozačkih dozvola, kao i primanja zahteva za lične karte i pasoše. 

Zakazivanje termina za izradu ličnih karata i pasoša u ovoj šalter sali biće isključivo preko portala Euprava (euprava.gov.rs).

Podsetimo, u poslednjih nekoliko meseci su se ispred šalter sala za izradu ličnih dokumenata u Novom Sadu formirale velike gužve, što je nekoliko puta dovelo i do manjih incidenata. Nakon jedne "pobune" u redu, načelnik Policijske uprave Novi Sad Slobodan Malešić najavio je otvaranje nove sale.

izvor: 021.rs, agencije, foto: janeb13, Pixabay


⠀⠀

Najmoderniji sportski kompleks - uskoro u NS: Ovako će izgledati novi stadion i gradska dvorana na Jugovićevu (VIDEO)

U Novom Sadu otvorena najveća JYSK radnja - prva XL prodavnica u Srbiji