Lidl planira više od 5 prodavnica u Novom Sadu - u aprilu otvaranje u Temerinskoj, u junu na Futoškom putu, gradnja na Limanu...


Lidl ne planira da stane na ovih 5 objekata, u planu je dalja ekspanzija na teritoriji Novog Sada

Novi Lidl objekat u Novom Sadu na mestu hladnjače je potpuno završen, rade se poslednje pripreme pred otvaranje, a iz kompanije Lidl za portal NS uživo potvrđen je tačan datum kada će se market otvoriti.

- Kada je reč o Lidl prodavnici koja se nalazi u Temerinskoj ulici u Novom Sadu, planirano je otvaranje 8. aprila, kada će naši potrošači biti u prilici da i u ovom kraju kupuju i svojim posetama ukažu još jednom na svoje poverenje, karakteristično za Novosađane - kažu u Lidlu za NS uživo.

Na objektu na Futoškom putu na mestu bivšeg rasadnika u toku su grubu radovi koji se privode kraju, a grad uporedo sređuje okolinu objekta i probija ulicu da bi objekat povezao sa Bulevarom Jovana Dučića.

Uskoro bi kako saznajemo mogla krenuti i izgradnja petog objekta, na Limanu 4 u Ulici 1300 kaplara, a tu parcelu Lidl je kupio još prošle godine.

Lidl ne planira da stane na ovih 5 objekata, već im je u planu i dalja ekspanzija na teritoriji Novog Sada, prenosi NS uživo.

izvor: nsuzivo.rs, agencije, foto: facebook.com/lidlsrbija


Usvojeni novi zakoni, solarni paneli za kuće i zgrade: Moći ćemo sami da proizvodimo struju - menjanje stolarije upola cene