Kuće u okolnim naseljima Novog Sada - od 50.000 do više od milion evra


Kuće u okolnim naseljima Novog Sada koštaju od 50.000 do više od milion evra, a najtraženije su one u na Popovici, u Veterniku, Futogu, Kaću, Rumenki i Temerinu, rezultati su istraživanja Dnevnika. 

Korona, po svemu sudeći, nije uticala na građevinski sektor. Ponuda stanova i kuća nikad veća, kažu agenti za nekretnine, a cene sve veće. Pored stanova za kojima vlada veliko interesovanje, 

Novosađani se često odlučuju i za kupovinu kuća. Iako stanove pazare na kredit, kuće, kako kažu agenti za nekrentine, plaćaju u kešu. 

Direktor i vlasnik “Status nekrentina” Danča Slavov kaže za Dnevnik da je korona uticala na povećanu potražnju kuća i vikendica. 

Po njegovim rečima, cene kuća idu od 50.000 do 1.030.000 evra - koliko je potrebno za vilu na Čardaku. 

- S pojavom korone i uvođenjem vandredne situacije ljudi su želeli da se sklone u vikendice i kuće. Popovica, Kamenica, Banstol i Futog su zanimljive lokacije za one koji žele da kupe takvu vrstu nekretnine. Kada se posmatraju cene stanova, koje su u poslednje vreme otišle gore, kuće nisu toliko poskupele – kaže Slavov.

Novosađanima zanimljive kuće koje su bliže gradu, ali i one na Popovici, u Veterniku, Futogu, Kaću i Rumenki, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Wibhas Onnom , Pexels


Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."