Emmezeta centar i u Novom Sadu - otvaranje 08.04: U Temerinskoj, preko puta novog Lidla na 6.000 m2


Emmezeta centar u Novom Sadu, na adresi Temerinska 95 (Salajka), je otvoren od 8.4.2021. 

Vojvođansko carstvo svega potrebnog za uređenje doma vas čeka na 6.000 m2 moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa velikim prostorom za parking i nizom drugih pogodnosti.  

Ako uređujete svoj dom, kancelariju, baštu, terasu i balkon ili tražite korisne i lepe poklone za svoje najmilije - Emmezeta u Novom Sadu je pravo mesto za vas.

U ovom atraktivnom prodajnom prostoru opremljenom po svim aktuelnim standardima uživanja u kupovini, očekuje vas veliki izbor nameštaja za svaki kutak doma, bašte i kancelarije, dušeka, dekoracije, posuđa, rasvete, posteljine, bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata, kao i mnogo toga još neophodnog za domaćinstvo. 

Sve što vam treba sada na jednom mestu u Novom Sadu u prostoru koji će vam omogućiti da osmislite životni i radni prostor iz snova. 

Takođe, tu su za vas i brojne inspiracije i ideje za uređenje enterijera i eksterijera, kao i stručno osoblje uvek raspoloženo da vas posavetuje i da vam predloge kako da optimalno iskoristite vaš prostor i uvek budete u trendu.

Radno vreme je svakog dana od 9h do 21h.


Posted by Novi Sad Info on Петак, 02. април 2021.

Vrednost tržišta nekretnina uvećana za 100 miliona evra: U NS najtraženiji kvartovi Liman, Nova Detelinara i Grbavica

U Grad Novi Sad došlo stotine miliona evra - Jugovićevo novo naselje od 10.000 stanovnika, NN ide prema Veterniku