Big u Novom Sadu postao još veći - Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, stiže i Maxi


Od 15. aprila BIG Novi Sad postaje veći za još 3 velika brenda: DECATHLON, PEPCO i AKSA, dok MAXI supermarket stiže 6. maja. 

Čuveni francuski sportski brend Decathlon svoju prvu prodavnicu u Srbiji otvorio je 2019. godine u beogradskom BIG FASHION Parku, a sada je stigao i u BIG Novi Sad na 2.500m2. 

Decathlon je sinonim za sportsku opremu pristupačnih cena, dostupnu svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova. 

Evropski lanac diskont prodavnica Pepco u ponudi ima odeću za celu porodicu, kao i proizvode za domaćinstvo po najnižim cenama. 

Domaći brend Aksa prati inovacije na tržištu dečije opreme još od 1996. godine, a u njihov slogan "Sve za bebe na jednom mestu" sada se mogu uveriti i posetioci BIG centra, sa novim, proširenim konceptom. 

Poznati lanac MAXI supermarketa učiniće kupovinu u BIG-u još lakšom jer sada nakon šopinga odmah možete kupiti i sve što vam je potrebno za ukusan obrok sa porodicom. 

"Kompanija BIG CEE duže od decenije nastoji da svojim posetiocima omogući najbolje šoping iskustvo. Zato pažljivo osluškujemo njihove potrebe i trudimo se da ih zadovoljimo. Proširenje BIG-a u Novom Sadu samo je dokaz toga, a brendovi kao što su Decathlon, Pepco, AKSA i MAXI upotpuniće već odličnu ponudu koju imamo. Kao i do sada, nećemo se zaustaviti na ovome, nastavljamo da pratimo trendove i budemo još bolji", ističe BIG menadžment.

U BIG centrima svakodnevno se primenjuju najviše mere prevencije. Centri se dezinfikuju, postavljeni su brojni sanitizeri i dezobarijere, pojačana je kontrola higijene u toaletima, svi zaposleni striktno poštuju mere, a na raspolaganju je i korona redar koji vodi računa o svemu navedenom.


"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope