Novi Sad dobio novi deo grada, nove ulice: Završene saobraćajnice i osvetljenje u blokovima 1 i 2 na Jugovićevu (VIDEO)


Jugovićevo 1 i 2 spremno za nove stanare

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević naveo je da su završeni radovi na izgradnji saobraćajnih površina i javnog osvetljenja u stambenim blokovima 1 i 2, koji se grade za pripadnike snaga bezbednosti u Jugovićevu. 

„Sve što sam najavio, uveliko se ostvaruje, jer nisam vaspitan da dajem samo prazna obećanja. Upravo zbog toga što sve planirano mora biti i odrađeno, mi smo u ovom najkraćem mesecu završili radove na izgradnji saobraćajnih površina i javnog osvetljenja u stambenim blokovima 1 i 2, koji se grade za pripadnike snaga bezbednosti, u Jugovićevu“, kaže Vučević. 

Podseća da čak 12 stambenih objekata niče u Jugovićevu, a imaće 1.972 stana. „Već smo izgradili šest saobraćajnica od 1.314 metara, koje će osvetljavati 57 stubova javne rasvete, zatim tu je i 610 parking-mesta i 1.807 metara pešačkih i 314 metara biciklističkih staza. U toku je izgradnja saobraćajnih površina i prateće infrastrukture stambenih blokova 3, 4 i 5. Ovaj velelepni projekat je od nacionalnog značaja, a finansiraju ga Republika Srbija i Grad Novi Sad“, navodi Vučević.

Novi Sad postaje vlasnik desetak atraktivnih objekata - širenje grada i na sever i na jug, nove zgrade u planuVrednost tržišta nekretnina uvećana za 100 miliona evra: U NS najtraženiji kvartovi Liman, Nova Detelinara i Grbavica

U Grad Novi Sad došlo stotine miliona evra - Jugovićevo novo naselje od 10.000 stanovnika, NN ide prema Veterniku