Besplatna prekvalifikacija u IT sektor - prijave do 28.03.


U toku je prijavljivanje za besplatan kurs Razvoj veb stranica (PHP)

Besplatna i neprofitna škola IT Bootcamp, omogućila je svim zainteresovanima, na nivou cele Srbije, da se prijave za besplatan IT kurs Razvoj veb stranica (PHP). 

Proces prijavljivanja je u toku, a završava se u nedelju 28.03.2021. godine.

Ovaj kurs omogućava polaznicima da sami kreiraju vebsajt i time započnu svoju IT karijeru. PHP je skriptni jezik koji se koristi prvenstveno za izradu dinamičkih veb stranica kao i veb aplikacija. Koristi se na različitim operativnim sistemima i ima jednostavnu sintaksu, koja ga čini lakim za učenje. Kurs je namenjem polaznicima bez programerskog predznanja, ali se od kandidata očekuje dobra računarska pismenost. Osmišljen je tako da odgovara tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

Nakon završenog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samostalno naprave funkcionalan vebsajt i programiraju koristeći PHP. Naučiće kako da koriste hosting i domen, kako da kreiraju vebsajt i prilagode ga svim uređajima. Savladaće dodavanje i brisanje sadržaja, upravljanje stranicama, kreiranje administrativne baze u back-endu sajta, upravljanje fotografijama i fajlovima. 

 IT Bootcamp je škola osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od njenog osnivanja 2018. godine do danas 49% polaznika je dobilo posao u IT kompanijama, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija. 

Ona pruža sjajnu šansu motivisanim i vrednim pojedincima koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu.

Sve o uslovima prijave kao i formular možete naći na veb sajtu www.itbootcamp.rs


⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...