Rekonstrukcija biciklističkih staza u Novom Sadu - uskoro rezultati istrage o lošoj rekonstukciji bazena na Spensu


"Mi smo u budžetu grada predvideli, zajedno sa Pokrajinskom vladom da kompletno finansiramo rekonstrukciju biciklističkih staza od Hajduk Veljkove ulice do Bulevara patrijarha Pavla. A danas je usvojena odluka da zajedno sa republičkim ministarstvom privrede, da uradimo kompletno biciklističke staze od Futoške ulice, Bulevara Oslobođenja, pa do Novog Naselja.

Vrednost te investicije je 300 miliona dinara."

Nalaz komisije koja ispituje šta je dovelo i zašto je došlo do propusta kod rekonstrukcije bazena na Spensu, očekujem u sredu, rekao je gradonačelnik, dodajući da će nakon toga biti održana konferencija za medije gde će svi rezultati biti predstavljeni.

"Što se tiče kvaliteta materijala, to je pitanje koje nas sve interesuje, ali i pitanje za nadzorni organ kako je mogao to sve da verifikuje. Sve što je urađeno, verifikovano je od nadzornog organa da je sve urađeno u skladu sa projektom. Evidencija nadzornog organa potvrđuje da je sve urađeno po projektu, u šta lično sumnjam, ali da ne idem protiv struke, sačekaćemo izveštaj komisije. Otklanjanje posledica moraće da se radi pod nadzorom komisije", rekao je gradonačelnik Novog Sada.

izvor: agencije, foto: Kristina Paukshtite, Pexels


"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope