Sajam kompleks novi kvart Novog Sada - četiri bloka zgrada sa 707 stanova, dve kule gotove do aprila 2022.


Zeleni krov sa pešačkom zonom, klupama, a koje će moći koristiti isključivo vlasnici stanova

Novosadsko naselje „Sajam kompleks“ nudi svojim stanarima jedinstven urbanistički prostor, kako stambeni tako i poslovni, koji garantuju komforan, luksuzan i idelan život.

Za izgradnju ovog modernog naselja u Ulici Branka Bajića zaslužna je istoimena firma „Sajam kompleks" koja se se postarala da napravi kompleks od četiri bloka zgrada sa 707 stanova koji u svom sklopu ima podzemne garaže, parkove, igrališta za decu, markete, restorane, salone lepote i uskoro i nove sadržaje.

Do danas u prva tri bloka useljeno je 542 stambene jedinice, ostalo je do kraja godine da se usele tri ulaza sa 112 stanova koji su trenutno u fazi završih radova, dok poslednji blok i najveći ponos kompanije, dve kule od Po+P+G+8 (10 ) spratova, treba da budu gotove do aprila 2022. godine, prenosi Blic.

Nenad Bobar u ime brenda ’’Sajam kompleks’’ kaže da će dve kule od osam i 10 spratova sa ukupno 53 stana i prosečnom kvadraturom od 110 m2, biti ponos kompanije. Kompleks nema garsonjere i dupleks stanove, a akcenat je stavljen na porodične domove, te je ovaj kraj postao omiljeni deo grada za mlade porodice.

- Stanovi u kulama biće od 70 pa do 180 kvadratnih metara, što podrazumeva veoma luksuzno zdanje, kakvo se izbegavalo graditi u našem gradu. Poslovni deo podrazumeva 3.000 metara kvadratnih sa galerijom iznad koje ćemo takođe urediti zelenu površinu. Biće to praktično zeleni krov sa pešačkom zonom, klupama, a koje će moći koristiti isključivo vlasnici stanova – objašnjava Bobar uz napomenu da će se sa kula koje će krasiti jedna od najlepših fasada u gradu protezati i najatraktivniji pogled na Frušku goru, prenosi Blic.

izvor: Blic, agencije, foto: ilustracija


Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Stanovi od 500 evra po kvadratu i za zdravstvene radnike? Na Bulevaru Evrope do kraja godine nove zgrade