Kids Planet International - Čuvanje dece Novi Sad: Vaš siguran oslonac u avanturi koja se zove roditeljstvo


Idealno za roditelje koji nemaju vremena posle zabavista da vode decu i na vannastavne aktivnosti, u Kids Planet-u imate sve u okviru vremena koje dete provodi svakako

Umetničko sportski centar Kids Planet International je vaš siguran oslonac u avanturi koja se zove roditeljstvo, a vašoj deci mesto za edukaciju, sport, umetnost i dobru zabavu. Tu smo da vam ponudimo boravak dece uz široku paletu programa koje smo brižljivo birali da u svakom detetu razvijemo potencijalni talenat

Spoj umetnosti, sporta i edukacije doveo je do jedinstvenog programa koji će kod vašeg deteta razviti koordinaciju pokreta, pravilan rast i razvoj tela, osećaj za muziku, grafomotoriku, samopouzdanje i sve ono što je potrebno detetu da se snađe i zablista u savremenom svetu. Program se sastoji od više grana sporta i umetnosti kao sto su:
Osnove koordinacije sa loptom
Osnove borilačkih sportova
Spoj muzike i sporta
Dramsko zabavište
Muzička školica
Slikarstvo

Svaka od naših aktivnosti posebnu pažnju posvećuje pristupu gde deca uče i stvaraju kroz igru. Cilj nam je bio da spajanjem bogatog iskustva iz svake oblasti, koja je deo programa, stvorimo stabilan stub koji će biti prvi izbor oslonca svakog roditelja.

Ono što je veoma važno – deci je kod nas zabavno i osećaju se sigurno i zbrinuto. Mi znamo da je svako dete drugačije i poštujemo njegove osobine, karakter i želje. Umemo da prepoznamo mogućnosti i talente svakog deteta. Posebno se trudimo da, kroz igru, radimo na razvoju pozitivnih psihičkih i fizičkih osobina dece, i doprinesemo njihovom izrastanju u zdrave i kvalitetne osobe. Pomažemo svakom detetu da pronađe svoja interesovanja u raznim oblastima od najranijeg uzrasta.

Kao sastavni deo zdravog razvoja svesni smo da veliku ulogu imaju ishrana i spavanje, pa smo i za te oblasti konsultovali stručnjake. Nutricionisti su nam napravili najbolji plan ishrane kog se beskompromisno pridržavamo.

Takođe, uz savet psihologa obezbedili smo našim mališanima mesto i vreme za popodnevni odmor. 

Pored svih aktivnosti koje smo isplanirali ostavili smo prostora da pravimo žurke, đuskamo, slažemo kocke i da se igramo igračkama.

kontakt: kids-planet.biz

Dragi roditelji, Umetničko sportski centar Kids Planet International je vaš siguran oslonac u avanturi koja se zove...

Posted by Kids Planet International on Уторак, 19. јануар 2021.

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope