Auto stakla NS Glass Service - Izuzetno kvalitetna, originalna i zamenska stakla za sve brendove, modele i tipove vozila


U Novom Sadu nalazi se servis  za ugradnju vetrobranskog stakla, zamenu auto stakala, reparaciju auto stakala. Pored zamene i reparacije, servis nudi i usluge poliranja farova, zatamnivanje auto stakala, zatamnjivanje stakala na objekatima najkvalitetnijim folijama na tržištu.

Vaše vozilo dobiće potpuno novi izgled, a bezbednost i udobnost biće povećane. Auto folije utiču na bezbednost tako što se smanjuje mogućnost rasipanja auto stakla prilikom nezgode. Dok udobnost putnika je izuzetno poboljšana, jer se temperatura u vrelim letnjim danima smanjuje i do 20 stepeni.

U našem servisu ugrađuju se originalna i zamenska auto stakla evropskih proizvođača. Na taj način se garantuje sigurnost putnika u vozilu  i obezbeđuje garancija kvaliteta svakog ugrađenog auto stakla.

Servis Auto stakla NS je tehnički opremljen za rad sa putničkim vozilima, kao i sa vozilima iz autobuskog, kamionskog i teretnog programa.

U okviru servisa u Novom Sadu možete obaviti besplatan pregled vetrobranskog stakla Vašeg vozila i dobiti savet stručnog lica.


Adresa: Rumenačka 152, Novi Sad

kontakt: autostaklans.com

AUTO NS Glass service Facebook

0621455456

0606960006

autostaklans@gmail.com

tamnastaklans@gmail.com


Posted by AUTO NS Glass service on Понедељак, 27. јануар 2020.

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope