Lalatović doveo čitav tim Voše na konferenciju: Molim Vučića samo da okrene telefon i reši problem (VIDEO)


Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Mačve u Superligi Srbije, a trener novosadskog kluba podsetio je da njegovi igrači nisu dobili ono što zaslužuju, odnosno svoje zarade.

Voša je savladala Mačvu rezultatom 1:0, pogotkom Mrkaića.

 "Stvarno poštujem gospodina Dušana Bajatovića, ali moram da kažem da je na sastanku pred svim igračima tri puta obećao da će im novac biti isplaćen. Dva puta nije ispoštovao rok, a treći put je rekao da ih gleda u oči i da će ovoga puta dati. Ne želim da ulazim u bilo čije ratove, niti o bilo kome da kažem lošu reč, ali moji igrači i dalje nisu dobili ono što im je obećano. Moram da ga zamolim da do srede, četvrtka, igrači i zaposleni u klubu dobiju svoje pare", poručio je Lalatović.

On je poručio da su "njegovi momci ponos Novog Sada". Pokazivao je dres Mrkaića, navodeći da je prljava i oznojana oprema dokaz toga kako se bori za Vojvodinu.

"Nekima je hladno, pa sede kod kuće, da slučajno ne nazebu, pa ne mogu da dođu na utakmicu, dok moji momci puštaju krv za ovaj grb. Želim da vam se zahvalim momci, preponosan sam što sam vam trener. Želim da se zahvalim vašim roditeljima što su napravili ovakve junake, jer vi ste heroji Novog Sada. Svima ovima što sede po foteljama i što voze skupocene automobile, svima bih im tako rado ispraznio frižidere i napunio frižidere ljudima u klubu, zaposlenima", kazao je Lalatović.

Lalatović je naveo da se igračima duguju tri premije, dve plate, nagrada za osvojen Kup, dodajući da se pojedinim zaposlenima u klubu duguju i po četiri plate. On je izrazio nadu da je neko preneo njegove reči predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i da će se uključiti u rešavanje problema u Vojvodini. 

"Molim ga opet javno da pokaže da se saoseća sa nama, da pokaže da se saoseća sa ovim ljudima koji nisu dobili plate. Izvinjavam mu se što to tražim od njega, ali ne znam od koga drugog to da tražim. Samo da okrene telefon i reši problem. Kao što to Putin u Rusiji radi, jer Putin kažnjava u Rusiji ovakve i kaže da svi dobiju platu više, a mi to ne tražimo. Ovo je 21. vek, plate moraju da budu isplaćene, obećana da budu ispunjena, a svakoj srpskoj porodici pred Novu godinu frižideri da budu puni do vrha", zaključio je Lalatović.

izvor: agencije, foto: fkvojvodina.rs