Stiže brza pruga: Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj - od 8. novembra izmena trase autobuskih linija


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 8. novembra 2020. godine (od 16 časova) do 31. marta 2021.godine određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 5, 5n, 21, 22, 23, 24 i 30 zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Temerinskoj ulici u Novom Sadu.


Autobusi menjaju trasu kretanja na sledeći način:


LINIJE BROJ 5 i 5N

Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi skreću desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJE BROJ 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, skreću levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.


AUTOBUSI NA LINIJAMA BROJ 5, 5N, 21, 22, 23, 24 I 30 NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTE REDOVNA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.


Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Stanovi od 500 evra po kvadratu i za zdravstvene radnike? Na Bulevaru Evrope do kraja godine nove zgrade