Novi deo Novog naselja: Veliko interesovanje za stambeno-poslovni kompleks Park Novi ResidenceZbog velikog interesovanja, novosadska građevinska kompanija "Inobačka", koja gradi stambeno-poslovni kompleks "Park Novi Residence" na Novom naselju, produžila je promotivni period za prodaju stanova po jeftinijim cenama do 21. novembra.

Rok je produžen za sve one koji se još uvek dvoume kako bi imali dodatno vreme za odluku da rezervišu kupovinu stana po povoljnijoj ceni od onih koje će biti na snazi nakon promo perioda.

U kompleksu se nalaze sve strukture stanova i penthausa i moguće ih je kupiti i putem stambenih kredita banaka. Investitor je za sve zainteresovane još ranije otvorio Prodajni centar na Bulevaru vojvode Stepe, tik pored gradilišta, gde kupac na licu mesta može pogledati kompletnu ponudu i pronaći adekvatan stan spram svojih zahteva. Prodajni centar je otvoren radnim danima od 7 do 17, subotom od 7 do 15 časova.

Detaljnija struktura stanova može se videti na portalu parknovi.rs, a sve ostale informacije mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona: 060/400-1000 i 060/400-2000 ili upitom na mejl prodaja@parknovi.rs, kao i preko društvenih mreža, prenosi 021.rs.

izvor: 021.rs, agencije


Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Stanovi od 500 evra po kvadratu i za zdravstvene radnike? Na Bulevaru Evrope do kraja godine nove zgrade