Mima’s Fit & Sit - Idealno mesto za sve one koji žele da saznaju kako biti fit ali pre svega i sit


Kažu za nas da smo prva stranica na mapi novosadskih lokacija kao jedan prelepi kutak u “shabby chic” stilu

Akcenat je na večitom problemu kako pojesti ali i kako potrošiti ali ni slučajno sebi uskraćivati, gde vlasnica ovog restorančića, Mima, student Fakulteta za sport i turizam, mama, domaćica, zaposlena žena, rekreativni sportista, a pre svega jedna obična žena sa svim onim ”struk-bokovi-zadnjica” problemčićima nesebično deli svoja iskustva i fit gastro maštarije sprovodi u delo, pa na taj način ne menja drugima svest već motiviše da svako spram svojih mogućnosti pronađe malčice vremena i osvrne se oko sebe, zaviri unutar sebe, vrati se prirodi i uzme od nje ono najbolje što mu ona nudi i pruža.

A u Miminom restoranu to možete dobiti i u vidu gotovog proizvoda bilo da je ketering u pitanju, doručak, ručak pa i neka varijanta zdrave, odnosno fit večere.


Zašto Mima’s Fit & Sit?

Zato što kod nas ljubav na usta ulazi, a toliko je ima da kroz prozore izlazi. Idealno mesto za sve one koji žele da saznaju kako biti fit ali pre svega i sit.

Bilo da se odlučite za doručak, užinu, ručak ili večeru, ceđeni sok ili slatkiš mi garantujemo da ste za sebe izabrali najzdraviju opciju od svih koje se na našem tržištu nude.


DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

OBROKE MOŽETE UZETI I ZA PONETI


Dimitrija Tucovića 3, severna tribina stadiona Vojvodine

063/62-72-12

mimas.rs 

facebook.com/fitnsit


Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."