Poslednja Cvetna pijaca u jesenjem ciklusu - u petak i subotu u Novom SaduNovosadska cvetna pijaca je jedna od aktivnosti kojom se obeležava 30 godina Novosadskog proleća

U petak i subotu, 23. i 24. oktobra će se održati poslednja jesenja Novosadska cvetna pijaca.

Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do 18.00 časova.

Cilj organizovanja ovih manifestacija je promovisanje malih proizvođača kako bi mogli da predstave svoje proizvode sugrađanima. 

Na Novosadskoj cvetnoj pijaci, svim  sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada će se predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. 

Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno. Izlagači se svaki put trude da  sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

Novosadska cvetna pijaca je jedna od aktivnosti kojom se obeležava 30 godina Novosadskog proleća, 60 godina rada Pokreta gorana, a deo je projekta koji je podržala Gradska uprava za privredu.


Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."