Niče soliter od 12 spratova - Prodat plac pored Spensa za 600 miliona


Soliter će imati jedan deo od 12 spartova i dva niža od devet i sedam spartova

Firma "City gradnja" kupila je za 600 miliona dinara parcelu u Radničkoj 2, gde će biti izgrađena stambeno-poslovna zgrada sa 12 spratova, saznaje 021.rs.

Na licitaciji u Upravi za gradsko građevinsko zemljište su se pojavila dva učesnika, "City gradnja" i "Material estate".

Kako je direktor "City gradnje" Milivoj Pantić rekao za 021.rs, na ovoj parceli će biti izgrađen objekat koji je predviđen urbanističkim planom.

"Objekat će imati podzemnu i nadzemnu garažu, kako bi svi korisnici imali dovoljno parking mesta. Prva dva sprata će biti namenjeni za poslovanje, dok će na preostalim spratovima biti veći stanovi", rekao je Pantić za 021.rs.

Grad je ovom prodajom dao parcelu od 2.614 kvadratnih metara pored Spensa. Zauzetost parcele u prizemlju može da bude 100 odsto, a na višim spratovima je 50 odsto. Ovo znači da parcela verovatno neće imati zelenih površina.

Soliter će imati jedan deo od 12 spartova i dva niža od devet i sedam spartova, što će činiti gotovo 17.000 kvadratnih metara prostora sa svim etažama.

izvor: 021.rs, agencije, foto: ilustracija


Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Najveće gradilište u Novom Sadu: 2.000 stanova na Jugovićevu - po veličini odmah iza Beograda na vodi