Kako da izaberete obuću za jesenje i zimske dane?


Jesen je uveliko stigla, a sa njom se svakodnevno menja i vreme. Kiša svakodnevno remeti sve naše planove, pa tako i kada je obuća u pitanju. Uvek se desi da nam nedostaje baš taj jedan savršen par koji će biti odgovarajući za kišovite i hladne dane. Kada stignu jesen i zima, potrebno je posebno obratiti pažnju na materijale, način izrade i oblik cipela. Kako ne bi došlo do problema sa stopalima usled celodnevnog nošenja zatvorene obuće, preporuka svih lekara jeste anatomska obuća.


Scholl anatomska obuća

Anatomska obuća predstavlja posebno dizajniranu obuću koja se prilagođava vašem stopalu. Savremeni uložak koji se nalazi u svakom modelu ravnomerno raspoređuje vaš pritisak, te tako hodanje čini lagodnim. Veoma je važno da vam obuća nikada ne bude mala i tesna, kako ne bi došlo do problema urastanja noktiju, kandžastih prstiju, čukljeva, bolnih i otečenih nogu… Scholl obuca najpoznatija je anatomska obuća. Svaki model izrađen je posebnom pažnjom i posvećenošću. Kolekcija jesen/zima dostupna vam je na njihovom sajtu, pa već sada možete istražiti nove modele. 


Koja je najbolja obuća za jesen?

Prelazni period godine nekako je uvek najzahtevniji kada je obuća u pitanju. Periodi sunčanih i kišnih dana se smenjuju bez ikakvog plana, pa je ponekad teško prilagoditi se. Potrebno je istovremeno pronaći obuću koja je dovoljno lagana, a opet napravljena od takvih materijala da će štititi vaše stopalo od nepoželjne kiše. Kada je anatomska obuća u pitanju, tu nema kompromisa. Osim udobnosti koja je na prvom mestu, Scholl obuca nudi vam modele koji dozvoljavaju da noga diše, da vas ništa ne steže, a da vam opet bude dovoljno toplo, što obuca za jesen i zahteva. Materijali od kojih su izrađeni svi modeli Scholl obuće vrlo efikasno štite vaše stopalo, pa ćete sa sigurnošću znati u šta ulažete svoj novac.


Kakve cipele su vam potrebne za suvo vreme?

Kada je suvo jesenje vreme u pitanju i temperature između 10 i 20 stepeni, dozvoljeno je da se poigrate modelima. Za suvo vreme mogu biti odlični i oni plići modeli. Kožne cipele su uvek najbolji izbor. U širokoj Scholl ponudi možete pronaći model Teralle koji je savršen za jesenje dane. Ove prelepe crne patike-cipele savršene su kako za svakodnevne poslovne obaveze, tako i za dugačke šetnje, ali i noćne izlaske kada želite nesputanost. Savršen su spoj elegancije i bezkompromisne udobnosti. Takođe, tu je i model Issenia koji možete pronaći u crnoj i sada posebno aktuelnoj bordo boji. Idealne su za suvo vreme. Štikla je veoma stabilna, kao i kod svakog Scholl para.

Još jedan model koji je fenomenalan za hladnije dane jeste Danabel. Na prvi pogled je to klasična crna cipela na štiklu, međutim, na drugi pogled, to je sve što jednoj ženi treba u cipelarniku – dobra, kvalitetna i udobna crna cipela. Neklizajući đon potpetica daće vam potpunu sigurnost pokreta, a Scholl Memory uložak učiniće da hodate kao po oblacima. Ukoliko ste ljubitelj ravne obuće, u njihovoj ponudi možete pronaći Madine sive cipele. Imitacija zmijske kože vrlo je trendi i ove sezone, dok dobro poznati Scholl uložak čuva zdravlje vaših stopala.


Anatomske cipele koje štite od kiše i snega

Čini se da potraga za savršenim parom zimskih čizama i cipela nikada ne prestaje. Potragu možete obustaviti, jer Scholl ima rešenje za vas. Ženski model Havang Bootie je vodootporna čizma sa biomehaniks Scholl anatomskim uloškom koji postavlja vaše stopalo u pravilan položaj, raspoređuje pritisak duž celog stopala, ispravlja krivo gaženje, pa samim tim hodanje čini lakšim. Ovaj model napravljen je od najnovijeg SAMPAN-TEX materijala koji predstavlja troslojnu mrežastu tkaninu. Ona ne propušta vodu, vrlo je elastična i otporna na cepanje. Takođe, tu su i modeli Havang patike i Havang crne cipele koji su dizajnirani tako da odgovaraju i muškarcima i ženama. Modeli su veoma slični, samo je razlika u dubini. Na vama je samo da izaberete i počastite sebe i partnera kvalitetnim parom koji neće propuštati vodu. Posetite web sajt Scholl obuće i pronađite idealan model za sebe iz kolekcije jesen/zima. 
Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."