Novosadski noćni bazar održan u Domu Vojske na Keju (FOTO)


Od gastronomskih proizvoda i slatkiša, u ponudi je bilo raznih varijanti kozjeg i kravljeg sira, sušenog mesa, štrudli...

Novosadski noćni bazar održan je 19. put, u petak i subotu veče i u potpuno drugačijem ruhu i s manjim brojem izlagača, u Domu Vojske na Keju, a sve u skladu s pandemijskim merama.

Po rečima organizatorke manifestacije Marije Radojčić, u želji da se ne otuđe s ljubiteljima bazara i da i dalje zajedno čine jedan tim, bazar je realizovan s istom željom – da manji proizvođači dobiju svoj prostor na tržištu i postanu vidljivi i dostupni potencijalnim kupcima.

Imali smo 60 izlagača, raspoređenih u dva nivoa, tako da je obezbeđena sigurnost, pripremljena su dezinfekciona sredstva, a s obzirom na to da smo na otvorenom prostoru, ne mogu reći da su maske obavezne, iako ih dosta ljudi nosi, rekla je Marija Radojčić.

Gosti su, dodala je, mogli da otkriju razne interesantne rukotvorine, nakit ili kućne potrepštine ili se odluče za prirodnu kozmetiku.

Od gastronomskih proizvoda i slatkiša, u ponudi je bilo raznih varijanti kozjeg i kravljeg sira, sušenog mesa, štrudli i „brauniz” kolača, ali i slatkiši od sušenog voća, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: facebook.com/trg.preduzetnistva