I ove godine besplatna razmena udžbenika


Razmena će se održati u prostorijama NS blok-a, na adresi Trg Marije Trandafil

Udruženje građana NS blok organizuje ove godine desetu po redu akciju besplatne razmene udžbenika za osnovnu školu. Pored udžbenika, razmena se odnosi i na lektire i školsku opremu i pribor.

Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom ovo udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac.

Pozivaju sve zainteresovane da se priključe njihovoj akciji, tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene i podsećaju da poštuju sve mere predostrožnosti (nošenje maski, držanje propisanog rastojanja), koje su doneli Vlada Srbije i Krizni štab za suzbijanje virusa Covid-19.

Razmena će se održati u prostorijama NS blok-a, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od 12 do 20 časova i trajaće od 31. avgusta do 11. septembra 2020.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na br. tel. 021/661-5503 i 065/580-1366. Putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com, Facebook-a https://www.facebook.com/nsblok.gg ili Instagram stranice: @nsblok

foto: facebook.com/nsblok.gg