Voša bez sportskog direktora, ostavku ponudio (podneo?) i predsednik kluba - Lalatović traži pojačanja


UO FK Vojvodina i sportski direktor kluba Nikola Lazetić sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji

Potpredsednik kluba Ljubomir Apro potvrdio je da je reč o prestanku korektne saradnje. Istovremeno, naglasio je da je trener Nenad Lalatović zatražio pojačanja na pozicijama beka, štopera i špica.

Strateg pobednika takmičenja za Kup Srbije želi u profesionalnom pogonu najmanje 24 igrača da bi, kako ističe, ne samo pojačao konkurenciju, nego da bi imao dovoljan fond za trku na tri takmičarska fronta, kao i veliki broj utakmica koji predstoji u pripremnom periodu.

"Nadam se da će mi rukovodstvo na čelu sa Vojislavom Gajićem, Dušanom Bajatovićem i Ljubomirom Aproom izaći u susret. Zato sam i pokrenuo pitanje sportskog direktora. Odmah da kažem, nisam prozivao Nikolu Lazetića, s kojim nisam u lošim odnosima ali nemamo kontakt. Meni je pomoć potrebna i smatram da je i Vojvodini potreban sportski direktor. Apsolutno ništa drugo nisam tražio, nego ono što smatram sasvim normalnim i uobičajenim", ističe trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Kako je saopšteno iz kluba, pored sporazumnog raskida ugovora između FK Vojvodina i Lazetića, danas je ostavku ponudio i predsednik Vojislav Gajić. O ostavci prvog čoveka novosadske "Stare dame", raspravljaće se u narednim danima.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Voša dobija novog predsednika? Vojislav Gajić podneo ostavku?

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti