Roboti rade u pogonu u Sremskim Karlovcima


Ovaj projekat samo je nastavak politike ulaganja i poboljšanja procesa i uslova rada

Projekat ugradnje robota sproveden je u skladu sa zahtevima tržišta za kontinuiranim povećanjem kvaliteta proizvoda, ali i uz sve veću potražnju za blokovima velikog formata, to jest termo blokovima, saopštila je novobečejska kompanija Polet.

Fabrika za proizvodnju crepa Polet iz Novog Bečeja, koja se od 2003. godine nalazi u sastavu Nekse grupe, investirala je 550.000 evra u automatsku liniju sa robotima za razlaganje i pakovanje paleta, kao i za razlaganje vagona sa suvim poluproizvodom, u pogonu „Stražilovo“ u Sremskim Karlovcima.

Projekat ugradnje robota sproveden je u skladu sa zahtevima tržišta za kontinuiranim povećanjem kvaliteta proizvoda, ali i uz sve veću potražnju za blokovima velikog formata, to jest termo blokovima, saopštila je novobečejska kompanija Polet, prenose agencije.

Ovaj projekat samo je nastavak politike ulaganja i poboljšanja procesa i uslova rada u svim fabrikama Nekse grupe u Srbiji. Polet iz Novog Bečeja je fabrika sa više od sto godina tradicije i kvaliteta u proizvodnji crepa. Od 2003. godine, kada je ušla u sastav Nekse grupe, pa sve do danas, u nju je uloženo gotovo 38 miliona evra, kažu u kompaniji.

izvor: agencije, foto: Nexe

Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Najveće gradilište u Novom Sadu: 2.000 stanova na Jugovićevu - po veličini odmah iza Beograda na vodi