Nova parking mesta na Sentandrejskom putu


Između kolovoza i biciklističke staze je zeleni pojas širine tri metra

Duž režijskih saobraćajnica na Sentandrejskom putu planirana su nova parking mesta, a pribavljanje tehničke dokumentacije koštaće 594.000 dinara, s PDV-om.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije donela je odluku da projektovanje poveri birou “Simprojekt”, koji će imati rok od da 89 kalendarskih dana da dostavi nacrte, kao i procenu troškova izgradnje.

Kako je u tenderskoj dokumentaciji objašnjeno, servisna saobraćajnica duž zapadne regukacije Sentandrejskog puta, između ulica Otokara Keršovanija i Ritske, širine je 3,5 metara i neophodno je povećati broj parkinga.

Između kolovoza i biciklističke staze je zeleni pojas širine tri metra, pa bi tu trebalo predvideti podužno parkiranje, uz uklapanje u javnu rasvetu i ostale infrastrukturne objekte.

Osim toga, trebalo bi osmisliti odvodnjavanjee saobraćajnih površina, a u zavisnosti od proračuna, ono će biti rešeno preko aktuelnih ili novih slivnika.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: ilustracija

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti