Letnji bioskop od 10. jula u Kampusu - Filmski, kulturni i umetnički program


Ideja Frejma jeste da ispuni leto svima koji će ga ove godine provesti u Novom Sadu

Letnji bioskop - Frejm, koji će posetiocima tokom jula i avgusta pružiti više od 30 dana letnjeg bioskopa, kulturnog i umetničkog programa, biće otvoren 10. jula u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu.

Ideja Frejma jeste da ispuni leto svima koji će ga ove godine provesti u Novom Sadu, te će publika imati priliku da uživa u filmskim projekcijama, umetničkim prezentacijama, kao i edukativnim panelima na temu filma i muzike, uz poštovanje propisanih mera zaštite. Predviđen je sledeći repertoar filmova - petak, 10. jul, od 21 sati film “Otac” a od 23 film “Joker”, subota, 11. jul, od 21 sati film “Bohemian Rhapsody” a od 23.15 časova film “Invisible man”. U nedelju, 12. jula u 21 časa je film “Sonic the Hedgehog”, a od  23 film “Honeyland”, u ponedeljak, 13. jula u 21sati film “Bumblebee” a od 23 časova film “Birds of pray”. U utorak, 14. jula u 21 sati je film “Ajvar”, a od 23 “Cold War”, u sreda, 15. jula u 21 čas je film “A Quiet Place” a od 23 “First man”.

FREJM letnji bioskop organizuje Omladinski savez udruženja “OPENS 2019” u saradnji sa Udruženjem “Sinema siti”, a podršku projektu pružaju “Zum medija”, “HNS Kreative” i Univerzitet u Novom Sadu.

izvor: agencije, foto: facebook.com/frejm.ns

Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Najveće gradilište u Novom Sadu: 2.000 stanova na Jugovićevu - po veličini odmah iza Beograda na vodi