I zvanično - Rockov više nije golman Vojvodine


Na zvaničnoj prezentaciji MOL Fehervara istaknuto je da je klub dobio odličnog golmana

Reprezentativni golman Emil Rockov više nije fudbaler Vojvodine.

Vest da je za njegove usluge zainteresovan vicešampion Mađarske, ekipa MOL Fehervara iz Sekešfehervara, je dobila zvaničnu potvrdu, a plavokosi čuvar mreže iz Novog Sada stavio je potpis pod ugovor s mađarskim klubom.

Veoma sam srećan što sam postao igrač Fehervara, izjavio je Rockov na promociji.

Znam, dodao je, da sam došao u veliki klub, u kojem ću morati ozbiljno da se borim kako bih zaslužio mesto u ekipi i opravdao poverenje.

Želja mi je da u sledećoj sezoni osvojimo i prvenstvo i Kup Mađarske, a nadam se i da ću dobro braniti u Ligi Evrope. Obećavam navijačima da ću pružati maksimum u svakom susretu u kojem budem stajao na golu, poručio je Rockov.

Na zvaničnoj prezentaciji MOL Fehervara istaknuto je da je klub dobio odličnog golmana, najboljeg igrača finala Kupa Srbije u Nišu, kao i čoveka koji će kvalitetom i mentalitetom motivisati i konkurente na još predaniji rad.

Posebno je podvučena činjenica da Rockov odlično govori mađarski jezik i da poseduje, uz pasoš Srbije, i putne isprave našeg severnog suseda.

Sportski direktor mađarskog kluba Zoltan Kovač i Emil Rockov na promociji su istakli i to da veruju kako će tim u novoj sezoni igrati još bolje i biti ozbiljan konkurent za trofeje u tamošnjem fudbalu.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: MOL Fehervar


Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Najveće gradilište u Novom Sadu: 2.000 stanova na Jugovićevu - po veličini odmah iza Beograda na vodi