Bazarovi dani kupovine do 4. jula - akcije i popusti i do 70 odsto


Posetioce očekuju neverovatne akcije i popusti koji će se kretati i do 70 odsto na pojedine artikle iz bogate ponude Bazarovih brendova

Bazarovi dani kupovine od 2. do 4. jula u TC "Sad Novi Bazaar" prilika su za sve ljubitelje šopinga da kvalitetom obraduju sebe i druge ovog leta.

Kvalitetnu italijansku garderobu moći ćete da pronađete u prodavnicama Piazza Italia i San Marco i to po cenama nižim i do 50% na odabrane artikle. Bebi oprema, igračke, knjige i niz sitnica za vaše mališane vas očekuju u Dexy Co Kids-u, Mendi i Niki šopu, a za one malo starije pobrinuo se Games i omogućio im da po cenama nižim 15% nabave najnovija izdanja igara i opreme za gejming.

Dame će svakako najviše uživati u Sephori, koja je pripremila 20% popusta na sve proizvode, osim onih koji su već na sniženju, a World Class je za sve koji su odlučili da ovog leta povedu računa o svojoj kondiciji obezbedio 10% popusta, ukoliko u periodu od 2. do 4. jula postanu njihovi članovi.

Ako imate problema sa vidom, u Bomaru ćete moći da odaberete kvalitetne naočare, stakla i sočiva i to po cenama nižim od 10 do čak 70%.

izvor: agencije

Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Stanovi od 500 evra po kvadratu i za zdravstvene radnike? Na Bulevaru Evrope do kraja godine nove zgrade