Svašta smo videli na srpskim terenima: Ali ovo niste videli u fudbalu - najluđa scena iz finala Kupa (VIDEO)


Usred penal-serije isključio fudbalera koji nije bio ni na terenu

U toku penal-serije između Vojvodine i Partizana došlo je do tuče fudbalera koji nisu bili na terenu.

Naime, nakon što je Mladen Devetak pogodio, a potom poslao provokativnu poruku navijačima crno-belih, došlo je do haosa na atletskoj stazi...

Rezervni golman crno-belih Nemanja Stevanović gađao je flašom za vodu igrače Vojvodine, a nakon toga su rivali nasrnuli na njega.

Srećom, bilo je pribranih koji su razdvojili igrače i brzo okončali neverovatnu scenu na "Čairu", a sudija Danilo Grujić morao je da uradi ono što nikada nije u svojoj profesionalnoj karijeri. Usred penal-serije isključio je fudbalera koji nije bio ni na terenu.

Crveni karton dobio je Nemanja Stevanović, dok je kod Vojvodine "požuteo" Mladen Devetak, a nakon kratke pauze nastavljeno je izvođenje udaraca sa "bele tačke".

Kao što već verovatno do sada znate, Vojvodina je bila uspešnija i slavila je ukupnim rezultatom 6:4, nakon čega je usledilo veliko slavlje u svlačionici, ali u Novom Sadu gde je bio postavljen veliki video-bim na "Karađorđu".

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić


Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti