NS Market na Ribarcu - po prvi put na otvorenom kraj Dunava


Prvi Dunavski NS Market održaće se 27. i 28. juna

NS Market pokreće novi ciklus druženja Novosađana/ki sa kreativcima, zanatlijama, malim proizvođačima i umetnicima.

Prvi Dunavski NS Market održaće se 27. i 28. juna (subota i nedelja), od 11 do 21 sat, na Ribarskom ostrvu, omiljenom mestu za odmor i druženje Novosađana/ki.

Ribarsko ostrvo nalazi se tri kilometra od centra grada. Zbog bogate vegetacije, na ovom poznatom mestu za odmor je danju debela hladovina i prijatna tišina, a mirisi specijaliteta iz restorana pozivaju na uživanja.

Trinaesto druženje u organizaciji NS Marketa biće po prvi put na otvorenom kraj Dunava, u prijatnoj i lepo uređenoj bašti Gastro bara „Berta“. Odlično je pozicioniran na Ribarskom ostrvu, a njihovo dvorište u svakom trenutku može da primi nekoliko stotina posetilaca.

Svima koji su navikli na ručno rađene proizvode, prirodnu kozmetiku, atraktivne aksesoare, domaću hranu sa vojvođanskih gazdinstava, biće pružena prilika da nabave sve ono što im je u proteklih nekoliko meseci nedostajalo. Izlagačima su omogućeni optimalni uslovi za predstavljanje i prodaju proizvoda, a za posetioce će biti priređen zabavni i muzički program, edukativne radionice i pokloni.

Zainteresovani izlagači/ce svoje prijave mogu slati na mail adresu: novosadskimarket@nsmarket.rs.

Dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni i na stranici www.nsmarket.rs

Period ranih prijava traje do 15. juna 2020. U tom periodu izlagačima omogućujemo niže cene zakupa izlagačkog prostora, navodi se u najavi.

izvor: agencije, foto: facebook.com/novosadskimarket

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...