"Moji igrači su heroji Novog Sada - najzaslužniji za ovu sjajnu sezonu"


Na teškim utakmicama se pokazuje koliko si hrabar, a ja verujem da ćemo to i pokazati

Posle pobede njegovog tima protiv Partizana, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli trijumfovali snagom svog kolektiva.

Vojvodina je pobedila Partizan rezultatom 1:0 (1:0), u derbiju poslednjeg kola Super lige Srbije.

"Za 90 minuta, Partizan nije imao nijednu stopostotnu šansu, mada nismo ni mi imali Bog zna kakve. Partizan ima jako dobar tim i dobre pojedince, koji u svakom trenutku jednim potezom mogu da reše utakmicu. Međutim, danas je pobedio naš kolektiv i želja mojih igrača da pokažu da su s pravom tu gde jesu. Oni su heroji Novog Sada i najzaslužniji za ovu sjajnu sezonu, jer oni su uspeli da se kvalifikuju u finale Kupa i izađu u Evropu. Ko god da je trener, to ne može da se desi bez tako sjajnih momaka", izjavio je Lalatović.

On se zahvalio navijačima "stare dame" na podršci koju su pružili igračima.

"Hvala našim navijačima, koji su bili naš 12. igrač. Jako mi je žao što u sredu neće doći u Niš da nas bodre, jer smatram da će nam tamo biti izuzetno potrebni. Niš je Partizanov grad i ići ćemo u grotlo njihovih navijača. Njih će biti oko 15.000, a mi ćemo biti sami, ali probaćemo da donesemo taj trofej u Novi Sad. Biće teško, ali nadam se da ćemo uspeti. Na teškim utakmicama se pokazuje koliko si hrabar, a ja verujem da ćemo to i pokazati", rekao je Lalatović.

izvor: agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Najveće gradilište u Novom Sadu: 2.000 stanova na Jugovićevu - po veličini odmah iza Beograda na vodi