Fudbalskim klubovima u Novom Sadu podeljene lopte i sportska oprema


Ovaj put za seniorske ekipe i škole fudbala obezbedili smo 260 lopti

U organizaciji Fudbalskog saveza grada Novog Sada, na terenu Sportskog centra „Sajmište“ organizovana je dodela lopti za novosadske fudbalske klubove.

Događaju su, pored predstavnika klubova prisustvovali član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin, predsednik Fudbalskog saveza grada Novog Sada Novak Кostrešević i čelnici Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić i Jovan Šurbatović koji su za novosadske klubove obezbedili sportsku opremu.

- Grad Novi Sad, zajedno sa Fudbalskim savezom grada brine o svojim klubovima i trudimo se da im obezbedimo što bolje uslove za trenažni proces, ali i za takmičenja. Već godinama realizujemo akcije podele lopti i sportske opreme, a ovaj put za seniorske ekipe i škole fudbala obezbedili smo 260 lopti.

To je mala nagrada za njihovu posvećenost i trud, kao i podsticaj da budu još bolji i da na međunarodnim i međugradskim turnirima, na najbolji način predstave Novi Sad - izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Predsednik Fudbalskog saveza grada Novog Sada Novak Кostrešević objasnio je da su lopte obezbeđene za seniorske ekipe koje učestvuju u Gradskoj, Novosadskoj, Vojvođanskoj i Srpskoj ligi, za dve ekipe ženskog fudbala, Amatersku selekciju „Igrajmo za 16“ i tri ekipe futsala, kao i za 24 ekipe mlađih kategorija.

Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Najveće gradilište u Novom Sadu: 2.000 stanova na Jugovićevu - po veličini odmah iza Beograda na vodi