Brojni događaji i popusti u Promenadi u narednih mesec dana


Promenada će i u narednih mesec dana za svoje posetioci pripremiti čitav niz novih dešavanja

Nakon nedavnog otvaranja i vikenda koji je protekao u znaku šopinga sa akcijama i popustima koji su u pojedinim prodavnicama iznosili do 50 odsto, šoping centar "Promenada" će i u narednih mesec dana za svoje posetioci pripremiti čitav niz novih dešavanja.

"Konstantan rast broja posetilaca, saradnja sa najznačajnijim predstavnicima lokalne modne scene, ponuda koja uključuje više od 160 najvećih brendova i kreatora, kao i pristup šopingu kao jednom celokupnom iskustvu, doživljaju, najvažniji su faktori koji su uticali da 'Promenada' postane ono što jeste danas. Poseta ovom šoping centru za većinu posetilaca nije samo odlazak u kupovinu već vreme koje će iskoristiti da se vide sa prijateljima, isprobaju zajedno najnovije kolekcije svetskih brendova, svrate do nekog od kafea na doručak i kafu ili možda na ručak do jednog od mnogih lokalnih restorana kao što su 'Walter', 'Loft', 'Brunch', 'Sumo Sushi' i uživaju na terasama, sa posebno uređenim zelenim površinama, uz pogled na tvrđavu ili grad", poručuju iz "Promenade".

Kako dodaju, ovaj šoping centar je integralni deo Novog Sada, ne samo kao destinacija za šoping, već i "destinacija za svaki drugi momenat života i uživanja u istom".

Zbog toga su u "Promenadi" spremili nove događaje za naredne dane. Jedan od najzanimljivijih je muzički spektakl "Rok opera", u okviru kojeg će članovi Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadskog Big benda na krovu "Promenade" izvesti 22 antologijska muzička hita, prenosi 021.rs.

izvor: 021.rs, foto: NSinfo

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti