Adaptirana sala Hotela Šeraton - Kulturna scena Novog Sada obogaćena još jednim prostorom


Predstave i poetske večeri, kao i stendap komedije

Kulturna scena Novog Sada obogaćena je još jednim prostorom koji se zmeđu ostalog, koristi za održavanje umetničkaih događaja. U pitanju je adaptirana sala Hotela Šeraton, koja može da primi do 400 posetilaca.

Ukoliko ste gledali predstave „Scene iz bračnog života“ ili „Hotel 88“, onda znate da su se prikazivale u svečanoj sali Hotela Šeraton.

Ekipa RTV prisustvovala je otvaranju Letnje bašte tog hotela i razgovarali su sa generalnim direktorom o tome kako je nastala inicijalna ideja za kreiranje umetničkih sadržaja koji bi se održavali u njihovom prostoru.

Kako ističe Novak Bojanić, u planu je realizacija Letnje kulturne scene Hotela Šeraton, koja će biti ispunjena brojnim dešavanjima kao što su predstave i poetske večeri, kao i stendap komedije, umetnički žanr, koji treba još više približiti novosadskoj publici.

Novi Sad treba da ponese titulu Evropske prestonice kulture, a prostori namenjeni umetnosti koji se sve više nižu u našem gradu, svedoče o bogatoj kulturi koja se neguje.

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti