Obnova vrelovoda kreće od Podbare - u planu radovi na Detelinari, Limanima, Grbavici...


Tokom sezone planirana je rekonstrukcija vrelovodne mre­že na Detelinari, Limanima, Grbavici...

U okviru parternog uređenja dela Podbare, koje sprovodi Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, ekipe JKP „Novosadska toplana” za­počele su obnovu vrelovodne mreže u delu Ulice Marka Mi­ljanova, od Kosovske do Ulice Milana Rakića.

Reč je o sin­hronizovanim radovima da se ista deonica ne bi više puta tretirala u kratkom razmaku i da bi saobraćaj u tom delu grada pre bio normalizovan. To su, za sada, jedini radovi Novosadske toplane u okviru projekta Gradske uprave i zbog njih je zabranjen saobraćaj u delu Ulice Marka Miljanova, od raskrsnice s Kosovskom ulicom do raskrsnice s ulicama Milana Rakića, Đorđa Rajkovića i Zemljane ćuprije, i to 29. jula ove odine.

Kako Dnevnik saznaje u JKP „No­vosadska toplana“, tokom gra­đevinske sezone planirana je rekonstrukcija vrelovodne mre­že na Detelinari, Limanima, Grbavici, kao i u užem i širem centru grada.

Novosađani će, kao i do sada, biti blagovremeno obavešteni o tome gde se tačno radovi obavljaju, koliko će trajati i kako će se, na datom mestu, tokom radova odvijati saobraćaj.

Iz Toplane apeluju na strpljenje i razumevanje građana jer, kako navode, radovi na vrelovodnoj mreži tokom leta najefikasniji su način da se obezbedi grejna sezona s minimalnim brojem havarija i prekida u isporuci toplotne energije.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: novisad.rs

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope