Javni uvid generalne regulacije Almaškog kraja


Javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana

Rani javni uvid u Konceptualni okvir  plana generalne regulacije Almaškog kraja u Novom Sadu održaće se u trajanju od 15 dana, u periodu od 27. maja, do 10. juna, svakog radnog dana od 9,00 do 14,00 časova, u prostoriji u prizemlju zgrade Javnog preduzeća Urbanizam Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar cara Lazara 3 i u prostorijama Mesne zajednice Podbara Novi Sad, Ulica Kosovska broj 41.

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenja u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Zainteresovana pravna i fizička lica, tokom trajanja ranog javnog uvida, mogu dostaviti svoje primedbe i sugestije u pisanoj formi Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove, Ulica Školska broj 3, Novi Sad, najkasnije do 10. juna.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti