Više hiljada policajaca angažovano na sprovođenju mera Vlade


Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih
poslova Nebojša Stefanović obišao je danas jedan od punktova u Beogradu na kojem policijski službenici kontrolišu poštovanje zabrane kretanja.

Stefanović je policijskim službenicima iskazao zahvalnost na ogromnom zalaganju koje pokazuju prethodnih nedelja, pri čemu im je podelio i lanč pakete, koji su donacija pojedinih kompanija.

On je takođe preneo zahvalnost Privrednoj komori Srbije i kompanijama koje su na ovaj način iskazale solidarnost i odgovornost i pokazale da cene težak posao pripadnika policije, koji brinu o bezbednosti građana i sprovođenju donetih mera.

Stefanović je rekao da je više hiljada policajaca na zadacima širom Srbije, čime pokazuju da su uz svoj narod uvek kada je teško.

Potpredsednik Vlade je ponovio poziv svim građanima da poštuju naložene mere jer na taj način čuvamo živote i utičemo na to da se smanji širenje koronavirusa, kako bismo trenutnu situaciju prevazišli sa što manje posledica.

foto: Vlada Srbije

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...