Ukidanje vanrednog stanja pre kraja meseca?


Narednih 10 dana je ključno

Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je danas nadu da će vanredno stanje biti ukinuto pre kraja meseca. "Jedva čekam dan i nadam se da ćemo biti u položaju da pre kraja meseca ukinemo vanredno stanje. Ovo je moja nada, ne moja prognoza", rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Ukidanje vanrednog stanja, ističe, ne znači da nećemo imati dodatnih obaveza i da nećemo morati disciplinovano da se ponašamo.

Kako kaže, jedva čeka da se ukine vanredno stanje i zato što bi to značilo da i sebe oslobodi ćutanja onima koji su, navodi, radili protiv svoje zemlje, pri čemu tu, čak ni pre svega, ne misli samo na svoje političke protivnike.

"Narednih 10 dana je ključno, do 20. aprila rešava se sudbina našeg odnosa prema virusu korona", rekao je Vučić i poručio da je sada disciplina građana najvažnija.

On je rekao da je danas došao u Niš da poruči građanima tog grada, ali i svih okruga na jugu zemlje, da je Srbija uz njih.

izvor: agencije, foto: Tanjug, Dragan Kujundžić

Ekonomske mere - od ponedeljka prijave: Novac je na dva klika od vas, iskoristite to (VIDEO)

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...