Stižu paketi pomoći penzionerima u Novom Sadu - Volonterima pomažu i igrači Voše, Bane Krstić, Nenad Pagonis...


Počelo je pakovanje paketa pomoći sa osnovnim životnim namirnicama
za sve penzionere sa teritorije Grada Novog Sada čija mesečna penzija ne prelazi 30 000 dinara, a danas kreće i isporuka na adrese korisnika penzija.

Volonterima koji su angažovani na tom poslu pridružili su se gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i mnoge ličnosti iz javnog života, među kojima su bili Bane Krstić iz Garavog sokaka, Tanja Banjanin, Mladen Baron, Andreja Travica, vaterpolista Marko Ćuk, rukometaš Stevan Popov, Robert Čoban, kikbokser Nenad Pagonis, David Mehić iz OK ''Vojvodina'' i mnogi drugi.

- Zahvaljujem se poznatim Novosađanima koji su sa nama danas, sportistima, pevačima, novinarima, ljudima iz javnog života, koji učestvuju u akciji podrške najugroženijim starijim sugrađanima.

Sada treba da dođemo do svakog penzionera i da na bezbedan način isporučimo pakete, što će s obzirom na okolnosti, trajati 10 do 15 dana.

Pomoć se odnosi na sve penzionere koji se uklapaju u kriterijum visine penzije, nema veze koliko imaju godina.

Otvorili smo i namenski račun i već je veliki broj kompanija, pojedinaca, sportista koji uplaćuju donacije, te ćemo posle Vaskrsa pripremati nove količine paketa za podelu socijalno ugroženom stanovništvu. 

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna