Put uređuje ulice u prigradskim mestima


Lepo vreme i smanjena gustina saobraćaja olakšavaju im obavljanje posla

Radnici novosadskog JKP Put angažovani su i tokom vanrednog stanja, a priliku da završe određene radove imaju i zahvaljujući lepom vremenu. Kako funkcioniše njihov rad u izmenjenim okolnostima, proverila je ekipa RTV.

Dežinfekcija vozila i kancelarija, nošenje rukavica i maski, pravila su kojih se pridržavaju i zaposleni u JKP "Put".

Lepo vreme i smanjena gustina saobraćaja olakšavaju im obavljanje posla na terenu, a najviše radova izvodi se u prigradskim naseljima.

"Završili smo radove u Stepanovićevu, Kisaču, Futog, Čenej su radovi završeni, trenutno se najviše radi sada u Veterniku i radiće se u Veterniku u narednom periodu, ali osim toga radi se na usporivačima brzina u Futogu Proleterska ulica, radi se u Kamenici krpljenje udarnih rupa, tj. popravka puteva, to su Ive Lole Ribara i Bocke će se raditi Ulice Jasmina. Danas radimo na Branka Vukosavljevića u Veterniku", kaže Gojko Etinski iz JKP "Put", prenosi RTV.

Na svim do sada asfaltiranim lokacijama, planira se dodatno uređivanje puta, bankina i signalizacije po nalogu Gradske uprave za saobraćaj i puteve.

Trenutno se radi i na krpljenju udarnih rupa na Futoškom putu, a to će isto biti učinjeno i na Novosadskom putu, čim bude bio dovoljan broj ekipa na raspolaganju, navode u JKP "Put".

foto: jkpput.rs

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...