"Ne budite licemerni i nemojte više da aplaudirate ako se tako ponašate"


Ona se osvrnula na ponašanje dela građana

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je nesavesnim građanima da ne budu LICEMERNI, jer preko dana izlaze u šetnju, a uveče aplaudiraju lekarima.

Ona se osvrnula na ponašanje dela građana, koji preko dana izlaze u šetnje i ne pridržavaju se mera uvedenih u cilju sprečavanja širenja korona virusa, a uveče u 20 časova aplaudiraju lekarima i medicinskom osoblju.

"Nemojte da ste toliki licemeri. Nemojte da aplaudirate i nemojte da im tapšete lekarima i medicinskom osoblju, koji će zbog vas i vaše nediscipline sutra umesto 12 časova imati smenu od 18 časova ili će se zaraziti pa neće moći da leče zaražene", poručila je danas Ana Brnabić.

Policija u Novom Sadu morala da zatvori Kej - kako bi sprečila okupljanje građana


Ona je primetila i ovo:

"Nemojte ono naše - kul (cool) sam preko dana jer šetam po gradu i niko ne može da mi naredi kako da se ponašam, a onda sam kul i uveče, jer izađem na terasu i tapšem lekarima. Budite iskreni sami prema sebi, ne budite licemerni i nemojte više da aplaudirate ako se tako ponašate".

Istakla je i da samo gvozdenom disciplinom može da se spreči širenje epidemije.

"Nijedna zemlja nema dovoljno lekara, respiratora, ne postoji takav zdravstveni sistem koji će moći to da izdrži, ako svaki pojedinac nije dovoljno odgovoran i disciplinovan".

izvor: mondo.rs, agencije, foto: ilustracija, Policija na keju u Novom Sadu rasterala okupljanja


⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...