I Mikromarket pokrenuo internet prodaju - Dostava i tokom policijskog časa


Prodavnica dolazi do vas

Dostava proizvoda iz radnji u Novom Sadu je moguća i tokom policijskog časa zahvaljujući onlajn prodaji koju je nedavno pokrenuo Mikromarket, putem koje sugrađani svakodnevno mogu da kupuju namirnice i druge potrepštine i u periodu kada kretanje nije dozvoljeno.

Sve što iz njihove ponude na internet adresi: online.mikromarket.rs poruče između 8 i 22 časa, sugrađanima stiže na kućnu adresu istog dana, budući da se proizvodi dostavljaju sve do 23 sata.

Porudžbine koje budu primljene nakon 22 sata, stići će sutradan. Sve se naplaćuje isto koliko i u radnji, a sugrađani moraju da plate jedino kese i uslugu dostave kurirske službe. Porudžbine se dostavljaju uglavnom na teritoriji celog grada, Rumenke, Futoga, Veternika, Petrovaradina i Sremske Kamenice. Cena dostave variraće od toga na koju adresu se proizvodi poručuju.

Šefica robnog računovodstva Mikromarketa Jelena Vojinović rekla je za Dnevnik da ideja o njihovoj onlajn prodavnici postoji već dugo da bi sugrađanima bili uvek na usluzi, a da je vanredno stanje ubrzalo proces njene realizacije. Kako je objasnila, zainteresovanost za kupovinu putem njihovog onlajn servisa je velika.

– Koliko sam upućena, mi smo jedini koji dostavljamo proizvode i tokom policijskog časa, i ovim putem apelujemo na sugrađane da budu strpljivi, ali i da sve što im je neophodno poruče na vreme jer ne možemo da isporučimo robu istog trenutka – objasnila je Jelena Vojinović. – Može doći do blagog zastoja, ali nekako se uhodavamo, pa nam iz dana u dan ide sve bolje. Minimalno čekanje je oko dva sata zbog toga što se trenutno svi proizvodi dostavljaju iz jednog našeg objekta, a u narednim danima će se osposobiti još neki da bi se posao rasteretio i da bismo mogli da postignemo sve i izađemo mušterijama u susret. Pretpostavljamo da će biti sve veća zainteresovanost za onlajn kupovinu zbog sadašnje situacije.

Kako saznajemo, tokom prethodnog vikenda zainteresovanost sugrađana za onlajn porudžbine iz „Mikromarketa” bila je ogromna, budući da zbog novih mera Vlade Republike Srbije izlaženje iz domova nije bilo moguće 60 sati. Najtraženije su bile cigarete, premda njihova prodaja putem onlajn prodavnice nije moguća. Sugrađani su u velikom broju takođe poručivali i piće, slatkiše i začine.

– Dostava tokom policijskog časa funkcioniše odlično, a devojke koje pripremaju poručenu robu su zatvorene u našem objektu i dopremaju robu dostavljačima preko  šaltera, koji je dalje isporučuju sugrađanima – naglasila je šefica robnog računovodstva „Mikromarketa”.

Podsetimo, u Novom Sadu dostavu robe nude i „Univereksport” i „Idea”.

Ti trgovinsi lanci, doduše, ne pružaju uslugu dostave tokom policijskog časa. Kod njih se proizvodi takođe poručuju onlajn, ali u određenim terminima slobodnim za kupovinu. Njihova dostava je besplatna  ukoliko se pazari više od određenog iznosa, u zavisnosti od toga u kojem trgovinskom lancu se kupuje.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Mehrad Vosoughi, Pexels