Zapušten prostor na Podbari - pretvoren u privremeno parkiralište


U planu su ozbiljni radovi u Ulici Marka Miljanova

Parking servis obaveštava građane da mogu da koriste privremeno parkiralište u Ulici Dušana Vasiljeva, na Podbari.

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže, koji se izvode na Podbari, onemogućen je saobraćaj u nekoliko ulica, što za posledicu ima i manji broj parking mesta.

 U želji da stanarima navedenih ulica olakša parkiranje, JKP Parking servis je u proteklih dvadesetak dana u Ulici Dušana Vasiljeva, na potezu između Srednjoškolskog doma Brankovo kolo i Osnovne škole Đura Daničić, jedan zapušten prostor zarastao u šiblje, prepun otpada i šuta, pretvorilo u privremeno parkiralište, koje će građani moći da koriste dok traju radovi u ovom delu grada.

„Zbog radova koji se izvode na Podbari, a u planu su i ozbiljni radovi u Ulici Marka Miljanova, želeli smo da olakšamo parkiranje našim sugrađanima i zato smo uredili ovaj prostor koji je bio više nego zapušten. Kao gradsko komunalno preduzeće mi smo u službi građana i želimo da, gde god je to moguće, olakšamo svakodnevni život naših sugrađana Ovim radovima smo od jedne urbane „džungle” napravili privremeno parkiralište, koje nije u zoni naplate i koje će omogućiti građanima da pronađu parking mesto”, izjavio je Stevan Lugonja, direktor JKP Parking servis.

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna