Milijarder iz Indije ponudio pomoć Srbiji


Zgrada se može u najkraćem roku privesti svakoj nameni

Najveći indijski investitor u Srbiji, kompanija Embassy Group, čiji je vlasnik indijski milijarder Džitu Virwani, stavila je na raspolaganje svoj objekat Embassy Tech Zone u Inđiji, Vladi RS i predsedniku Aleksandru Vučiću tokom akcije suzbijanja epidemije virusa COVID - 19 u Srbiji.

Poslovni park Embassy Tech Zone ima površinu od više 10.000 m2, izgrađen je po najsavremenijim svetskim standardima gradnje i korišćenjem najnovijih materijala, najsavremenijih sistema prečišćavanja vazduha, ventilacije i energetske efikasnosti.

Kompleks zgrada je potpuno izdvojen, prostor ograđen i može se koristiti za bilo koju namenu koju predsednik Vučić i Vlada RS odluče, a ono što je važno da ima direktan pristup sa auto puta (Е75).

Zgrada se može u najkraćem roku privesti svakoj nameni, navodi se u saopštenju.

Ambasador Indije u Srbiji Subrata Batačardži je u svojoj izjavi istakao da ovim potezom Embassy Tech Zone i Indija još jednom pokazuju svoje veliko prijateljstvo i podršku koju pruža Srbiji na suzbijanju epidemije koja je pogodila čitav svet.

Embassy Grupa je jedan od najvećih graditelja poslovnih zgrada i parkova na svetu, najvišeg nivoa kvaliteta koje koriste velike multinacionalne korporacije sa Fortune 500 liste, kao što su Alcatel-Lucent, IBM, LG Soft India, McAfee, Mercedes-Benz, Microsoft, Vodafone i Yahoo i mnogi drugi.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Still Pixels, Pexels

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...