Hapšenja, prekršajne i krivične prijave - zbog kretanja Novim Sadom tokom policijskog časa


Policija je upozorila desetine građana

Četiri osobe su uhapšene, a protiv još devet će biti podnete prekršajne ili krivične prijave, zbog kretanja Novim Sadom za vreme policijskog časa.

Zbog kretanja na javnim mestima za vreme policijskog časa uhapšene su četiri osobe. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Krivične prijave za kretanje tokom policijskog časa podnete su protiv još osam osoba, koje su zatečene tokom noći na ulici. Protiv još jedne osobe je podneta prekršajna prijava.

Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, policija je upozorila desetine građana koji su se našli na gradskim ulicama za vreme policijskog časa, ali ih nije kaznila jer su bili u blizini svojih domova.

Za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije osumnjičena je dvadesetjednogodišnja meštanka Titela, koja je prekršila propise o samoizolaciji, a nadležni sudija joj je izrekao meru zabrane napuštanja stana.

izvor: 021.rs, agencije, foto: Tanjug, ilustracija

Krivične prijave i protiv sportista - Izdato 1.134 upozorenja zbog kršenja policijskog časa

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti