Ekipe Puta rade na više lokacija - u Novom Sadu, Futogu, Kaću, Petrovaradinu...


Sređuju se saobraćajnice u Novom Sadu, Stepanovićevu...

Ekipe JKP Put ovih dana angažovane su na više lokacija u gradu i prigradskim naseljima.

Po rečima rukovodioca građevinske operative tog preduzeća Gojka Etinskog, sređuju se saobraćajnice u Novom Sadu, Stepanovićevu, na Pejićevim salašima, Nemanovcima, Čeneju, u Kisaču, Futogu, Kaću i Petrovaradinu.

– Veći obim poslova imamo između Pejićevih salaša i Nemanovaca, gde je u toku proširenje puta – kaže Etinski, prenosi Dnevnik.

– U Stepanovićevu je u toku sređivanje kolovoza u Ulici solunskih dobrovoljaca, dok u Kisaču naše ekipe sređuju puteve u ulicama Jana Gombara i Vojvođanskoj.

Na Čeneju radnici Puta popravljaju kolovoz u Ulici Vuka Karadžića, kao i put koji to mesto povezuje s Kisačom.

– Juče smo u Futogu počeli popravku puta u Ulici Zdravka Čelara – navodi Etinski.

– U Kaću smo angažovani na popravkama atarskih puteva od tucanika, dok na potesu Bukovački do radimo na odvodnjavanju atmosferskih voda s kolovoza. U Novom Sadu popravljamo trotoar u Savskoj ulici.

Kada je reč o saobraćajnoj signalizaciji, Etinski ističe da je u Kisaču u toku farbanje horizontalne signalizacije u Ulicama Jana Gombara i Železničkoj, dok je na putu između Rumenke i Zmajeva u toku postavljanje smerokaznih stubića.

– U Novom sadu kod OŠ „Jožef Atila”, a po novom projektu, postavljamo i novu signalizaciju – kaže Etinski. – Naše dve ekipe semafordžija svakoga dana od 5 do 7 časova ujutru obilaze semafore po gradu, a reč je o više od 100 semafora, i otklanjaju eventualne kvarove.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

Kako će izgledati novi most u Novom Sadu? Predstavljena idejna rešenja - izgradnja ranije nego što je predviđeno (FOTO, VIDEO)

Ministar građevinarstva: Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti