Del Boj i Bojsi poslali poruku zahvalnosti fanovima u Srbiji (VIDEO)


Oglasio se i Derek lično i to iz svog "stana" u Pekamu

Ljubav i naklonost koju je serija "Mućke" stekla na tlu Srbije, sasvim sigurno odgovara slavi koju su Del Boj, Rodni, Deka, Albert, Triger i Bojsi stekli u Velikoj Britaniji.

Da li zbog prepoznavanja u nastojanjima porodice Troter da se obogati ili zbog šarma i harizme sa kojom se Del nosi sa životnim nedaćama, tek Ser Dejvid Džejson u Srbiji ima status zvezde, kao uostalom i svi protagnosti serije. O tome na najbolje svedoči nedavna poseta glumca Džona Čalisa, odnosno "Bojsija" Srbiji, koji je bio fasciniran gostoprimstvom i popularnošću serije "Mućke" na ovim prostorima.

Upravo njegovom zaslugom fanovi ove serije su dobili pozdrav i od samog Del Boja.

Poruku Ser Dejvida Džejsona na svom Tviter nalogu je objavio Lazar Vuković, predstavnik organizacije princeze Katarine Karađorđević. Naime, dok je "Del Boj" sedeo udobno zavaljen u fotelju, iznad njega su stajali "Bojsi i Marlen".

"Želim samo da kažem da se zahvaljujem publici u Srbiji što gladaju seriju", rekao je "Bojsi", nakon čega se oglasio i "Derek Troter" lično i to iz svog "stana" u Pekamu. "Hvala, hvala", rekao je on sa podignutim palčevima u vis.

izvor: Blic, agencije

Bojsi i ekipa Državnog posla snimali zajedno


"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna