Sportski centar u Bečeju dobija novo ruho: Sanacija i opremanje otvorenog i zatvorenog bazena


Nastavak sanacije i opremanja otvorenog i zatvorenog bazena

Sportski centar u Bečeju ove godine očekuje rekonstrukcija dva sanitarna čvora na spratu te ustanove. Investicija u visini od 4,8 miliona dinara najvećim delom finansira se iz sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, dok manji deo obezbeđuje Opština Bečej.

"Kod trećeg etažni ulaz u sportski centar, dva toaleta namenjena korisnicima koji će dolaziti da gledaju vaterpolo utakmice i fudbalske utakmice na gornjem delu tribina. Reč je o velikom projektu koji je usmeren kako na gledaoce utakmica, tako i na roditelje koji će pratiti treninge dece", kazao je Dejan Terzić, direktor USKAO Đorđe Predin Badža.

Pored toga, ova ustanova priprema projekte za unutrašnje uređenje objekta, kao i za nastavak obnavljanja infrastrukture sportskog centra, kazao je direktor.

"Planiramo nastavak sanacije i opremanja otvorenog i zatvorenog bazena. Nadam se da ćemo moći da konkurišemo i za sredstva pomoću kojih bismo sredili filtersko postrojenje, postrojenje sa izmenjivačima i grejačima, treba kupiti i nove pumpe. Imamo u planu svašta da uradimo, ali videćemo šta ćemo uspeti i da li je jedna godina dovoljno dugačka za sve te projekte ili ćemo ih rasporediti u narednih nekoliko godina", dodaje on.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija, Adrienn, Pexels