Izmene trasa linija 3a, 6, 11a, 11b - Radovi u Petrovaradinu i na novom bulevaru na Podbari


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve
od 01. februara do 01. septembra, privremeno se menja trasa autobuske linije broj 3A (Ž.stanica-„Pobeda“). Zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Šenoinoj ulici u Petrovaradinu, autobuski saobraćaj na liniji 3A odvijaće se na sledeći način:

SMER OD Ž.STANICE
Od raskrsnice ulica Šenoine i Rade Končara autobusi skreću desno u Ulicu Rade Končara, gde je postavljeno privremeno stajalište.

SMER IZ PETROVARADINA
Od privremenog autobuskog stajališta u Ulici Rade Končara autobusi saobraćaju Ulicom Rade Končara, skreću desno u Ulicu Juraja Križanića do raskrsnice sa Reljkovićevom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTI SE PRIVREMENO AUTOBUSKO STAJALIŠTE U ULICI RADE KONČARA-ŠENOINA.


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 6, 11A i 11B zbog radova na rekonstrukciji Ulice Marka Miljanova u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 3. februara do 13. aprila.

Autobusi na linijama broj 6, 11A i 11B menjaju trasu kretanja na sledeći način:

SMER OD CENTRA PREMA PODBARI
Od raskrsnice ulica Beogradski kej i Marka Miljanova autobusi saobraćaju Beogradskim kejom, prolaze ispod drumsko-železničkog mosta prema Venizelosovoj ulici iz koje levo skreću u Ulicu Filipa Višnjića, desno u Ulicu Marka Miljanova i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
U SMERU PREMA PODBARI NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKO STAJALIŠTE NA BEOGRASKOM KEJU – NAKON RASKRSNICE SA ULICOM MARKA MILJANOVA.

SMER OD PODBARE PREMA CENTRU
Od raskrsnice ulica Marka Miljanova i Filipa Višnjića autobusi saobraćaju levo u ulicu Filipa Višnjića, desno u Venizelosovu ulicu, desno pored Kvantaške pijace, skreću levo u Ulicu Marka Miljanova, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Do leta Marka Miljanova biće kao bulevar - Rekonstrukcija, kružni tok, LED rasveta...