Grad produžio rok za dostavljanje ponuda za koncesiju za gradnju četiri garaže


Novi Sad je produžio rok za dostavljanje ponuda za koncesiju
za gradnju četiri garaže do 23. marta u 10 časova.

U obaveštenju o produženju roka nije naveden razlog za ovu odluku Grada i time je za mesec dana produženo vreme da se potencijalni koncesionari jave, jer je dosadašnji rok bio 21. februar.

Ovo produženje roka znači da je sada neizvesno kada će biti donesena odluka o mogućem koncesionaru jer to ne bi mogla da uradi sadašnja garnitura vlasti pošto 23. mart ulazi u vreme izbora, kada je Skupština grada raspuštena i ne donosi odluke, a Gradsko veće obavlja samo tehničke poslove. Pomeranje roka za dostavljanje ponuda tako sigurno znači da će tek novi saziv Skupštine nakon izbora odlučivati o koncesiji na garaže, prenosi 021.rs.

Grad Novi Sad u koncesiji traži privatnog partnera za četiri garaže, mada je prvobitno bilo u planu 12 lokacija i broj je smanjen jer su se, između ostalog, građani Satelita pobunili zbog ideje da im se uvedu garaže pod naplatom u stambenom bloku. Na koncesiji od 43 godine se nude podzemne garaže u Ulici Modene, na uglu Uspenske i Šafarikove, kod zgrade Banovine i na Trgu republike.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo

Velika potražnja za garažama u Novom Sadu - Sve aktuelnija iznajmljivanja i prodaja