Buđenje na NS Marketu u Kulturnoj stanici Eđšeg


NS Market u 2020. ulazi pod sloganom Buđenje
najavljujući nove, prolećne, proizvode i akcije izlagača. Dvanaesti susret sa malim proizvođačima, kreativcima i inovatorima održaće se na starom mestu, u Kulturnoj stanici Eđšeg 7. marta od 11 do 19 časova.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama. Nudimo dobru energiju koju na NS Marketu stvaramo i delimo.

Izlagački prostor biće u Centralnoj dvorani KS Eđšeg, dok će u maloj sali biti organizovana promocija eteričnih ulja i aromaterapije našeg redovnog izlagača „Natura oleum“. Kao i uvek, biće zabavnih i muzičkih sadržaja.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 22. februara omogućavaju izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

Pozvani su svi stari i novi izlagači da  se pridruže, te da Novosađankama i Novosađanima, ljubiteljima originalnih, umetničkih, zanatskih i hand made sadržaja omogućimo buđenje svih čula i pripremu za najlepše godišnje doba - proleće.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija